Φιλοσοφία

Ο Δρ. Ελευθέριος Γεωργακόπουλος και οι συνεργάτες του παρέχουν την ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή που απαιτεί το μοναδικό προφίλ του κάθε ανθρώπου. Στόχος είναι, μέσα από την αξιοποίηση της επιγενετικής, να εντοπιστούν οι μηχανισμοί εκείνοι που επιδρούν και επηρεάζουν κάθε φορά τη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού του.

Στη διαδικασία αυτή σημαντικός είναι ο ρόλος της μεταβολομικής ανάλυσης, της επαναστατικής  προσέγγισης στην ιατρική έρευνα, η οποία εστιάζει στην διερεύνηση των μεταβολικών δικτύων για να αποκαλύψει επάρκειες ή ανεπάρκειες σε μικροθρεπτικά συστατικά που μπορούν να οδηγήσουν στη διατήρηση της υγείας.

Με αυτά τα εργαλεία και σε στενή συνεργασία με τον εξεταζόμενο, καθίσταται εφικτή η ανάπτυξη και εφαρμογή στοχευμένων δράσεων για την αποκατάσταση  ανεπαρκειών σε μικροθρεπτικά συστατικά που εντοπίστηκαν μέσω της μεταβολομικής ανάλυσης.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την άριστη εξυπηρέτηση και την απρόσκοπτη φροντίδα όλων είναι πολύ σημαντική η πιστή τήρηση της ώρας προσέλευσης στο προγραμματισμένο ραντεβού σας. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η καλύτερη διαχείριση του διαθέσιμου χρόνου σας –μεγάλος αριθμός των οποίων έρχεται στο ιατρείο μας από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό– και διατίθεται ο μέγιστος δυνατός χρόνος για την υποστήριξη και παρακολούθηση κάθε περιστατικού.

Γι’ αυτό θυμηθείτε: Σε περίπτωση που για απρόβλεπτους λόγους δεν μπορείτε να είστε συνεπείς στο προγραμματισμένο ραντεβού σας, ενημερώστε μας τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα. Με τον τρόπο αυτό, παραχωρείτε τη σειρά σας σε κάποιον που βρίσκεται σε λίστα αναμονής και πραγματικά έχει μεγάλη ανάγκη για την πραγματοποίηση του ραντεβού του.

Για τη δική σας διευκόλυνση, φροντίζουμε κι εμείς να επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα σας για το προγραμματισμένο ραντεβού, επικοινωνώντας μαζί σας (τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά) 1-2 ημέρες νωρίτερα.

Για θέματα ραντεβού, ακυρώσεων, ιατρικών εξετάσεων κ.λπ., ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 3390340 ή ηλεκτρονικά στο           iatreio@dregeorgakopoulos.gr.