Είπαν για εμάς

Κύριε Γεωργακόπουλε καλησπέρα,

Και καλή σαρακοστή. Εύχομαι το μήνυμά μου να βρίσκει εσάς και την οικογένειά σας υγιείς. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι  ο Ν. δεν ασθένησε όχι μόνο από το θέμα του, αλλά πέρασε και όλο το χειμώνα χωρίς να κολλήσει ίωση ή γρίπη.

Περιμένω νέα σας για την συνέχεια, και σίγουρα θα δρομολογήσω και τη μεταβολική για την υπόλοιπη οικογένεια.

Με εκτίμηση

Δ.Β.

01.04.2019

Καλημέρα, Καλή εβδομάδα και Καλό μήνα!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι καλά (…)
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλα αυτά που κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε ώστε να έχω μια καλή ποιότητα ζωής .

Καλή συνέχεια

Ε.Κ.

01.04.2019

…. Στην υδροθεραπεία ο θεραπευτής του είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και μου λέει ότι όχι  απλά είναι σταθερός ,αλλά έχει  βελτίωση και στο αντιληπτικό κομμάτι. Το ίδιο ευχαριστημένος είναι ο φυσιοθεραπευτής, ο όποιος μου είπε χαρακτηριστικά « δεν ξέρω τί ακριβώς κάνετε αλλά ό,τι κάνετε συνεχίστε το έτσι ακριβώς» .

Β.Κ.

06.03.2019

Καλησπέρα σας,

Πέρασε ένας μήνας που ακολουθώ την τελευταία αγωγή που μου συστήσετε. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Το αίσθημα της κόπωσης και η δυσανασχέτηση που το συνόδευε δεν το νιώθω πια…

Χίλια ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας, ήταν απαραίτητη για να μπορέσω να επαναφέρω το σύστημα μου σε ένα καλό επίπεδο.

 

Μ.Λ.

03.03.2019

…Γιατρέ μου, ίσως σας κούρασα!

Ένιωθα, όμως την ανάγκη να σας γράψω αναλυτικότερα για την κατάσταση που επικρατεί και που με νύχια και με δόντια (εγώ έτσι νιώθω!) διατηρείται σε ικανοποιητικά-ανεκτά επίπεδα και χάρη σε σας.

Αν είχε αντιληφθεί ο κόσμος (άρρωστοι και υγιείς) πόσο τυχεροί είμαστε που βρίσκεστε εδώ, στην Ελλάδα, το τί μπορείτε να δείτε σε έναν οργανισμό και το τί μπορείτε να κάνετε γι’ αυτόν, θα ήταν η ζωή πολύ διαφορετική! Εγώ προσωπικά σας ευγνωμονώ. Να σας έχει καλά ο Θεός.

Με εκτίμηση

Π.Α.

07.02.2019

Γιατρέ καλησπέρα σας,

Εύχομαι εσείς και όλη η οικογένειά σας να είστε καλά, πρώτα από όλα. Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι πολύ καλά χάρη στη βοήθειά σας (…). Ο βραδινός μου ύπνος είναι συνεχόμενος από τις 23:00 έως τις 08:00, σχεδόν κάθε μέρα βλέπω και όνειρα, κοιμάμαι και το ευχαριστιέμαι, το πρωί είμαι ξεκούραστος. Με ξαναγυρίσατε 10-15 χρόνια πίσω! Είχα χρόνια να κοιμηθώ έτσι, να πέφτω και να μη σκέφτομαι τίποτα και να κοιμάμαι μέσα σε 2-3 λεπτά! (…)

Σας εύχομαι καλές γιορτές με υγεία πάνω απ όλα για εσάς και όλη την οικογένειά σας. Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.

Ι.Κ.

12.12.2018

Καλησπέρα!

Σας ευχαριστώ πολύ προσωπικά και εκ μέρους του παιδιού μας για το χρόνο το ενδιαφέρον και τον κόπο σας. Σας ευχαριστώ για όσα προσφέρατε και προσφέρετε στους γονείς μου και για την στήριξη σας (και κατ’ επέκτασιν σε εμάς)! Εύχομαι να είστε γερός να ζείτε όπως επιθυμείτε και να προσφέρετε στον εαυτό σας όπως και σε εμάς από τέλεια και πάνω!

Καλή συνέχεια στο έργο σας!

Π.Κ.

09.11.2018

…  Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι γυρίσατε πίσω το βιολογικό μου ρολόι 8-10 χρόνια τουλάχιστον! Είχα να αισθανθώ τον εαυτό μου σε τόσο καλή κατάσταση πολλά χρόνια!

Και πάλι σας ευχαριστώ για όλα, να σας έχει ο Θεός πάντα καλά!!

Ι.Κ.

09.11.2018

Καλημέρα κύριε Γεωργακόπουλε,

Ακολούθησα την αγωγή του πρώτου μήνα και αισθάνομαι πολύ καλά! Συνεχίζω με το δεύτερο μήνα!

Καλή σας μέρα!

Κ.Β.

30.10.2018

Αγαπητέ γιατρέ,

Σου στέλνω το e-mail αυτό για να σε ενημερώσω σχετικά με την κατάστασή μου. Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ που βρέθηκες στο δρόμο μου!!!! Τα πράγματα πάνε πολύ καλά η κατάσταση μου είναι εξαιρετική και όλα κυλάνε ρολόι!

Π.Ζ.

02.10.2018

Καλησπέρα κ. Γεωργακόπουλε,

Ήθελα να σας ενημερώσω ότι η κόρη μου κοντεύει να ολοκληρώσει και το δεύτερο 15ήμερο με τα συμπληρώματα που της δώσατε. Νιώθει σίγουρα καλύτερα, έχει περισσότερη ενέργεια, λιγότερη υπνηλία και νιώθει πιο ήρεμη…  Σας ευχαριστώ πολύ

Β.Π.

04.09.2018

…ο νεφρολόγος της θείας μου είναι ενθουσιασμένος με τις τιμές των νεφρών και συμφώνησε να συνεχίσουμε τη θεραπεία με τις βιταμίνες εφόσον τη γιάτρεψε… Περιμένω νέα σας για επόμενα βήματα. Σας ευχαριστώ πολύ γιατρέ!

Χ.Κ.

04.09.2018

Πώς είμαι τώρα; Όλα είναι μια χαρά!  Ο ύπνος μου είναι πάρα πολύ καλύτερος, κοιμάμαι και δεν παίρνω τίποτα, ούτε βαλεριάνα, ούτε μελατονίνη το ζελεδάκι πού έπαιρνα, πριν ξεκινήσω την αγωγή σας (κοιμάμαι συνεχόμενα χωρίς να σηκώνομαι 5 φορές κατά την διάρκεια τις νύχτας)… Συνεχίζω τα μπάνια και το Σεπτέμβριο και νιώθω σα να έχω ξαναγεννηθεί… άγχος 0% απλά δεν υπάρχει! Αυτό που παρατήρησα στο πρόσωπό μου, είναι ότι οι λευκές περιοχές που είχα γύρω από τα μάτια μου στο δέρμα και μία γιατρός μου είχε είπε ότι μπορεί να είναι Λεύκη, απέκτησαν ξανά το χρώμα τους κανονικά όπως το υπόλοιπο δέρμα στο πρόσωπό μου και δεν το πιστεύω! Το χρώμα είναι ομοιόμορφο χωρίς λευκές περιοχές.

Το έκανες πάλι το θαύμα σου γιατρέ…!!!  🙂  Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω

Ι.Κ.

03.09.2018

Γιατρέ καλημέρα,

Ολοκλήρωσα την δίμηνη αγωγή και διαπιστώνω ότι η κατάσταση μου είναι πάρα πολύ καλή… Με την βοήθεια σου και τις πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες σου, θεωρώ ότι έχω σημαντική  βελτίωση…

Σε ευχαριστώ πολύ για ότι μας προσφέρεις  και αναμένω οδηγίες για το επόμενο διάστημα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε σένα και τους συνεργάτες σου.

Π.Π.

03.09.2018

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα,

Εύχομαι να είστε καλά και να ξεκουραστήκατε!

Σας ευχαριστώ πολύ για ό,τι κάνετε για εμένα!

 

Μ.Κ.

27.08.2018

Καλησπέρα κύριε Γεωργακόπουλε,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί τέλειωσα την πιο δύσκολη χρόνια μου, με πολύωρες πρόβες και προπονήσεις για το πτυχίο, χωρίς καμιά αρνητική συνέπεια!

Ευχαριστώ πολύ!

Α.Φ.

24.08.2018

(…) Εύχομαι καλή συνέχεια καλοκαιριού σε εσάς και την κυρία Λίνα μας.

Να είστε καλά.

Η προσφορά σας σώζει οικογένειες!

Π.Α.

31.07.2018

Γιατρέ μου καλησπέρα. Ελπίζω και εύχομαι να είστε όλοι καλά. Πέρσι σου υποσχέθηκα ότι θα σου γράψω τις αλλαγές που διαπίστωσα στον οργανισμό μου (……) Είναι τόσες πολλές οι  βελτιώσεις που έγιναν στον οργανισμό μου και στο σώμα μου,  τις οποίες οι δικοί μου άνθρωποι τις προσέχουν και μου τις λένε. Πριν αρχίσω τη θεραπεία σου τα κορίτσια μου θυμούνται που έλεγα «είμαι ένα εκφυλλισμένο κύτταρο που άρχισε να μαδάει». Σήμερα δεν νοιώθω καθόλου το ίδιο(…) Νιώθω ότι αναβαθμίστηκε ο οργανισμός μου.

Για να καταφέρω να ταξιδέψω και να έρθω στην Αθήνα πήρα αρκετά αντιφλεγμονώδη. Πως είμαι σήμερα; Δυνάμωσε το κορμί μου και σηκώθηκε όρθιο. Σταμάτησαν οι πόνοι σ’ όλο το σώμα, που είχα όλο το εικοσιτετράωρο, και βελτιώθηκε πολύ η κινητικότητά μου (…)

Καταλαβαίνεις λοιπόν τι σου χρωστάω. Αυτά τα λέω σε όλους όσους με ρωτούν είτε από συμπάθεια και ενδιαφέρον, είτε από περιέργεια, είτε γιατί έχουν και αυτοί κάποια παρόμοια, ανάλογα ή και διαφορετικά προβλήματα υγείας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου

Κ.Ι.

28.07.2017

…Το να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, είναι για σένα σύνηθες φαινόμενο. Πραγματικά όμως αισθάνομαι ευλογημένος, που βρίσκεσαι δίπλα μου και με τις φοβερές γνώσεις σου, κάνεις τη ζωή μου (και των δικών ανθρώπων) υγιή και χαρούμενη. Παρακαλώ την Παναγία να σε έχει γερό και δυνατό, ώστε να βοηθάς τους συνανθρώπους μας που σε έχουν ανάγκη!

Καλή δύναμη και πολλά φιλιά!

Τ.Κ.

23.07.2018

Καλημέρα,

Θα φύγω διακοπές για ένα μήνα, χρειάζομαι χαλάρωση για τις αρθρώσεις μου όσο για όλα τα υπόλοιπα ΠΕΤΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Σας ευχαριστώ πολύ

Β.Κ.

19.07.2018

Καλησπέρα Γιατρέ,

Ελπίζω να είστε καλά, έχουμε καιρό να τα πούμε αλλά υπολόγιζα να έρθω στην Ελλάδα και να τα βρεθούμε από κοντά. Σχετικά με την εικόνα μου, τα πράγματα είναι πολύ καλά. …

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα όλο αυτόν τον καιρό! Βγαίνοντας από αυτή την κατάσταση εκτιμώ ακόμα περισσότερο και πιο καθαρά την βοήθεια σας!

Καλές διακοπές και τα λέμε σύντομα από κοντά.

Μ.Μ.

15.07.2018

Ευχαριστώ για την φροντίδα

Kαλό καλοκαίρι!

Π.Κ.

13.07.2018

Καλησπέρα κύριε Γεωργακόπουλε,

Ολοκληρώνω την αγωγή μου και αισθάνομαι εξαιρετικά. Σας ευχαριστώ πολύ που με έχετε βοηθήσει τόσο. Θα ήθελα να συνεχίσω να έχω την ίδια ενέργεια και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο ύπνος μου.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι

Χ.Ψ.

11.07.2018

Σας ευχαριστώ απίστευτα για την βοήθειά σας!

Πάντα είστε εκεί για ό,τι χρειαστούμε.

Πολλά φιλιά και να είστε πάντα καλά

Τ.Κ.

23.06.2018

Γεια σας γιατρέ,

Ένας ακόμη μήνας πέρασε και είμαι όρθια και δραστήρια χάρη στην αγωγή σας… Ευχαριστώ πολύ για όλη τη στήριξη και τη βοήθεια!

Γ.Π.

20.06.2018

Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για την πολύτιμη βοήθεια σας. Σας εύχομαι υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας.
Καλό καλοκαίρι!

Μ.Ε.

14.06.2018

Αγαπητέ κε Γεωργακόπουλε,

Δεν έχω παρά να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη βοήθεια σας και θα είμαστε σε επαφή.

 

Ι.Χ.

31.05.2018

Καλησπέρα,

ευχομαι να είστε καλά 🙂

Θα μπορούσα να σας πω ότι γενικά νοιώθω εξαιρετικά και σας ευχαριστώ πολύ!

… Αναμένω τις οδηγίες σας

Με εκτίμηση

Ν.Π.

27.05.2018

Σας ευχαριστώ πολύ που είστε για άλλη μία φορά δίπλα μου.

Θα τα πούμε στο ραντεβού μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι κάνετε για μένα!

Κ.Φ.

25.05.2018

Γιατρέ καλησπέρα

Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να είστε καλά. Θα ήθελα να σας πω τα νέα του για τον Γ. Γενικά είναι καλά και συνεχίζει τη θεραπεία…. Εμένα μου φαίνεται ότι έχετε κάνει θαύματα, αλλά περιμένω από σας να μου πείτε που είστε ειδικός.

Ευχαριστώ πολύ για όλα, περιμένουμε οδηγίες.

Ε.Κ.

24.05.2018

…Σε υπέρ ευχαριστώ για άλλη μια φορά!!

Είπαμε μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν και σένα!!

Σ.Κ.

17.05.2018

Λευτέρη σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!! Με την κατάλληλη υποστήριξη σου, προκύπτουν τα καλά αποτελέσματα! Υπόχρεος!!!

Κ.Π.

16.05.2018

Καλημέρα γιατρέ,

Η αλήθεια είναι ότι με τις βιταμίνες πήρα μία ανάσα ζωής! …Περιμένω οδηγίες και ελπίζω να τα πούμε από κοντά.

Γ.Π.

16.05.2018

Αγαπητέ κ. Γεωργακοπουλε, εύχομαι να είστε καλά! Ήθελα να σας πω πόσο πολύ χάρηκα που σας γνώρισα και πόσο σημαντική ήταν η συνάντησή μας! … πήρα το θάρρος να σας γράψω διότι μου «αγγίξατε” την ψυχή μου… σας ευχαριστώ από καρδιάς και ανυπομονώ να σας δω από κοντά γρήγορα.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Ε.Φ.

16.05.2018

Γιατρέ καλησπέρα,

Όλα πάρα πολύ καλά,άλλος άνθρωπος!

Η κόπωση έχει σχεδόν εξαφανιστεί,νιώθω πολύ καλά!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Σ.Π.

10.05.2018

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αρωγή και τη στήριξη σε όλη την οικογένεια!

Κ.Κ.

04.05.2018

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά μέχρι τώρα  εσωτερικά και εξωτερικά!

Αναμένω νέα σας.

Τα φιλιά μου σε όλους τους συνεργάτες!

 

Μ.Σ.

16.04.2018

Ευχαριστούμε πολύ γιατρέ μου. Αν και είναι μόλις η τρίτη ημέρα, ήδη νοιώθω
καλύτερα. Ο Θεός να σας έχει καλά.

Ε.Μ.

19.03.2018

Αγαπημένε μας Λευτέρη,

Σε ευχαριστούμε για όλα!….είσαι ο φύλακας-άγγελός μας!

Α.

16.03.2018

Γιατρέ μου, χαίρετε!

Ελπίζω να είστε καλά, εμείς δόξα το Θεό είμαστε σε καλό δρόμο…

Να έχετε καλό ξημέρωμα και η Παναγιά μας να σας δυναμώνει στο έργο σας.

Γ.Σ.

14.03.2018

Γιατρέ μου, καλησπέρα σας !

Κατ’  αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη συμβουλή σας … Επίσης, θέλω να εκφράσω σε σας και την κα Λίνα για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μου για την καθοριστική καθοδήγησή σας στο δρόμο προς τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής μου υγείας. Σας ευγνωμονώ και δεν θα πάψω να το κάνω… Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας !

Ν.Π.

08.03.2018

… Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου στο παιδί μου…

Χ.Ν.

08.03.2018

…Την πετύχαμε την τόνωση και τη μείωση των κιλών. Έχω τώρα αρχίσει την άνοδο.

Είμαι ελαφρύς και κινητικός, αλλά αρχίζω και χτίζω μυϊκό ιστό απ’ την αρχή.

Έτσι δουλεύει η θεραπεία. Σου αφαιρεί τα περιττά και σου ξαναφέρνει τα χρήσιμα εκεί που πρέπει.

Σ’ ευχαριστώ πολύ!

Δ.Π.

05.03.2018

Γιατρέ καλημέρα,

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που μας δείχνετε!

Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά.

Α.Π.

05.03.2018

… Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω εκ νέου μέσα από την καρδιά μου…

Π.Α.

27.02.2018

… σας στέλνω κ τις τελευταίες εξετάσεις αίματος -γενική και D3. Τα αιμοπετάλια είναι πιο κοντά στις φυσιολογικές τιμές από ποτέ! Είμαι τρισευτυχισμένη!!! Η βιταμίνη D νομίζω πως θέλει λίγο ανέβασμα, αλλά θα μου τα πείτε κι από κοντά!
Πολλούς χαιρετισμούς στη Λίνα και στη Σοφία!

Π.Ν.

14.02.2018

Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας!
Ο Ε. βρέθηκε καθαρός από το λέμφωμα στο τελευταίο πετ σκαν που κάναμε στα τέλη του Δεκέμβρη(…)Tο καλοκαίρι που θα έρθουμε με το καλό στην Ελλάδα, πρώτα ο Θεός, έχουμε στο πρόγραμμα να σας επισκεφτούμε. Και πάλι εκτιμούμε και σας ευχαριστούμε εκ βαθέων για τη βοήθειά σας.

Ρ.Μ.

07.02.2018

…Σε ευχαριστώ πολύ για την κόρη μου … Όταν επέστρεψε από τη συνεδρία που είχατε, ήταν αισιόδοξη και πιο ήσυχη. Όπως καταλαβαίνεις ησύχασα και εγώ που είναι σε καλά χέρια και θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά της. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ που είσαι δίπλα μας.

Χ.Κ

02.02.2018

Νοιώθω τόση εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη που έχεις βρεθεί στη ζωή μας!!! Να είσαι πάντα καλά με την οικογένεια σου, γερός και δυνατός για να προσφέρεις απλόχερα τη γνώση σου και τη βοήθεια σου!!!

 

Κ.Κ

09.01.2017

…και είμαστε όλοι στην οικογένεια μας, ξαφνικά , ευτυχισμένοι, ήρεμοι και χαρούμενοι….

Τι να σας πω ; Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!

Γ.Τ.

16.01.2018

Ευχαριστώ πολύ για την κάθε στιγμή που στάθηκες πολύτιμος οδηγός μας στα χρόνια που πέρασαν!Μακάρι αυτό το αίσθημα ευγνωμοσύνης που σου μεταφέρω να γίνει πηγή θετικής ενέργειας στην όμορφη δουλειά σου με τους ανθρώπους! Μακάρι να μπορούν κι άλλοι άνθρωποι να το νιώσουν αυτό!

Α.Δ.

14.01.2018

Καλημέρα κύριε Γεωργακόπουλε,

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ολόψυχα εκ μέρους της μητέρας μου αλλά και όλης της οικογένειας μας, για την πολύτιμη βοήθειά σας! …  Ευχόμαστε σε σας και στους συνεργάτες σας Καλές Γιορτές, με υγεία κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα

Α.Π.

22.12.2017

Χρόνια ΠΟΛΛΑ για τη γιορτή σου.

Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να είσαι τόσο προσιτός, τόσο υποστηρικτικός , τόσο βοηθητικός και τόσο επιστήμονας.

Άνθρωποι σαν και εσένα τιμούν τον τίτλο του Γιατρού.

Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι , ΓΙΑΤΡΟΙ, σαν και εσένα.

 

 

Ν.Σ.

20.12.2017

 

Γιατρέ μας καλημέρα,

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία, σε σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Να είστε πάντα δημιουργικός και χαρούμενος. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και που  στέκεστε δίπλα μας. Καλές γιορτές σε όλους!

Μ.Γ.

15.12.2017

Πολύχρονος, να έχετε υγειά κ αγάπη.

Να χαίρεστε την οικογένεια σας κ ο Θεός να σας δίνει δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

 

Μ.Μ.

15.12.2017

Καλησπέρα!

Η υγεία μου είναι πολύ καλή. Η αγωγή φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς…Σου εύχομαι να περάσεις καλές και ευτυχισμένες γιορτές. Να είσαι γερός και να προσφέρεις σε όλους εμάς τη βοήθειά σου.

 

Α.Κ

14/12/2017

…Συνοπτικά όλα καλά ! Με έκανες καινούρια!

Κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε σένα και σε ευχαριστώ για άλλη μία φορά!

Κ.Α.

12.12.2017

Γιατρέ καλησπέρα,

Ήθελα να σας ενημερώσω, αν και αργήσαμε να πάρουμε σειρά στη λίστα, ότι έκανε ο Γ. την εξέταση της κάψουλας. Πήραμε τα αποτελέσματα τα οποία δείχνουν ίαση 97%.

Η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγη για ότι κάνατε … Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη και η έκπληξη των γιατρών του νοσοκομείου μεγαλύτερη…

Σας εύχομαι χρόνια πολλά για τη γιορτή σας, Καλά Χριστούγεννα και να χαίρεστε την οικογένειά σας.

Το καλό που κάνατε στον Γ. εύχομαι ο Θεός να σας το δώσει δεκαπλάσιο.

Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χ.Κ

05.12.2017

Καλησπέρα αγαπητέ,

Βλέπω πως κόψαμε πολλά…. Θα το ρίξω στα μελομακάρονα!  Καλές γιορτές γεμάτες θαύματα!

Μ.Σ.

05.12.2017

Καλημέρα γιατρέ! Μετά την τελευταία μας επικοινωνία, ακολούθησα την αγωγή που μου συνέστησες για ένα μήνα και είχα σημαντική βελτίωση! Έκανα και κάποιες εξετάσεις, οι οποίες ήταν καλές…   Περιμένω την συμβουλή σου για την συνέχεια!

Μ.Μ.

04.12.2017

Καλημέρα γιατρέ! Ελπίζω να είστε καλά!

Εμείς σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ καλύτερα από άποψη τουλάχιστον ηρεμίας! Ο Θ. είναι αρκετά ήρεμος και συνεργάσιμος. Ορισμένες φορές έχει μία μικρή ένταση που είναι διαχειρήσιμη! Συνήθως όταν θα νευριάσει πλέον θα είναι για πολύ συγκεκριμένο λόγο και θα το δείξει!  Είναι λίγο υπερκινητικός, λίγο όμως. Δείχνει την χαρά του! Με αρκετά διαχειρήσιμο τρόπο, γιατί ήμασταν έντονοι και σε αυτό το θέμα! Αλλά θέλουμε πολύ προσπάθεια ακόμη εννοείται στο θέμα της έκφρασης και της συγκέντρωσης. Σας εύχομαι ότι καλύτερο!

Α.Σ.

04.12.2017

Να είσαι καλά…!!!

Σε ευχαριστούμε για όλα… !
Καταλαβαίνεις, επειδή τα βλέπεις κάθε μέρα, ότι ο αγώνας είναι μεγάλος και είναι τεράστια η  χαρά μας που βρήκαμε κάποιον που μας βοηθάει στα δύσκολα αυτά μονοπάτια.

Να έχεις πάντα υγεία και εσύ και  η οικογένειά σου.

Ν.Σ.

29.11.2017

Αγαπητέ κ.Γεωργακόπουλε καλησπέρα,

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που σκύψατε στο πρόβλημά μας και μας στείλατε τη βοηθητική αυτή θεραπεία. Το εκτιμούμε πολύ και οι δυο μας. Ακολουθήσαμε τη θεραπεία που μας συστήσατε κατά γράμμα και η γενικότερη εικόνα  του Ε. είναι πολύ καλή καθ’ όλο το διάστημα αυτό…  Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και πάλι…. Ο γιατρός μας έδωσε πιθανότητα 90% να το έχει ξεπεράσει. Μόλις έρθουμε με το καλό στην Ελλάδα, πρώτα ο Θεός, έχουμε στο πρόγραμμα να σας επισκεφτούμε.

Και πάλι εκτιμούμε και σας ευχαριστούμε εκ βαθέων για τη βοήθειά σας

(ασθενής από την Αυστραλία) 

Ρ.Μ.

13.11.2017

… όσο αφορά το πόδι μου τα νέα είναι αρκετά καλά, νιώθω πως είναι σχεδόν έτοιμο, μάλιστα παίζω όλο και πιο συχνά και άνετα μπάσκετ! Και με το ρευματολόγο πηγαίνουμε πολύ καλά! … Τέλος, συνεχίζω κανονικότατα με συνέπεια την αγωγή σας και περιμένω νέα σας! Σας ευχαριστώ πολύ και καλή σας ημέρα!

Δ.Β.

8.11.2017

Λευτέρη μου σ’ευχαριστώ πάρα πολύ που είσαι εκεί και μου απαντάς εμπεριστατωμένα σ’ότι σε ρωτώ όλα αυτά τα χρόνια, το πόσο το εκτιμώ, δεν μπορείς να φανταστείς. Κυκλοφορεί πολλή ημιμάθεια εκεί έξω, δεδομένο αυτό!
Και πάλι καλή σου ημέρα!

Γ.Γ

30.10.2017

Σε ευχαριστώ και πάλι για την άμεση απάντησή σου το Σάββατο, ένιωσα ότι δεν είμαι μόνη…

Ευχαριστώ

Θ.Κ.

26.10.2017

…Όσον αφορά τη γενικότερη εικόνα μου, αισθάνομαι δυνατή, κουράζομαι όπως είναι φυσικό αλλά δε νιώθω εξάντληση. Είμαι 2-3 κιλά παραπάνω από πέρσι με την υπερκόπωση, αλλά φαίνεται ότι είμαι στα φυσιολογικά μου πλέον. Η ψυχολογία μου τουλάχιστον είναι εξαιρετική…

Ευχαριστώ πολύ, με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη (για την τόσο γρήγορη αλλαγή προς το καλύτερο!!!!)

Φ.Α.

04.10.2017

Οι εξετάσεις μου είναι αρκετά καλές θα τις δείτε και εσείς και δείχνει όλο αυτό το πράγμα να σταθεροποιείται . Η γιατρός μου είπε να παίρνω κορτιζόνη δύο φορές την εβδομάδα , μου είπε επίσης ότι αυτό το πράγμα δεν είναι θεραπεία και ο οργανισμός μου κάνει μόνος του όλη την δουλειά οπότε στην επόμενη επίσκεψη τον Οκτώβρη , αν δεν αλλάξει κάτι θα σταματήσω την κορτιζόνη. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που θα απαλλαγώ από αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα

E.A.

22.09.2017

Γεια σας! Η Ρ. είναι ολοκάθαρη και ελεύθερη νόσου… οι εξετάσεις μου επιβεβαιώνουν περίτρανα την κατάσταση της υγείας μου και τη συμβολή σας.

Την αγάπη μου και την εκτίμησή μου!

Ρ.Σ.

15.09.2017

…θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδίας … Η συνδρομή σας υπήρξε σημαντική …Αναφορικά με τη θεραπεία, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο μπαμπάς μου πάει πάρα πολύ καλά. Ο ογκολόγος είναι πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα του σχήματος ακτινοβολίας και χημειοθεραπείας και η μαγνητική που έκανε μετά το τέλος του σχήματος στις αρχές Ιουλίου, έδειξε  ότι το πρόβλημα είναι υπό έλεγχο. Συγκεκριμένα μας είπε ότι τέτοια ανταπόκριση εντάσσεται στο 5% των περιστατικών…

Α.Π.

07.09.2017

Γιατρέ καλησπέρα,

Η Κ. πήρε δυο χάλκινα σε δυο διαφορετικές κατηγορίες και για λίγο στην μια δεν προκρίθηκε στον τελικό!!! Παρόλα αυτά ήμαστε ενθουσιασμένοι οπωσδήποτε για τα μετάλλια αλλά και γιατί κατάφερε και περνάει σε οποίο ΑΕΙ επιθυμεί άνευ εξετάσεων!!!

Ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή σου!!!

A.Z

07.09.2017

Λευτέρη σε χαιρετώ!

Είμαι ευτυχής και ήθελα να μοιραστώ μαζί σου την ευτυχία μου και ταυτόχρονα να σε ευχαριστήσω για την καταλυτική σου συμβολή! …  Λευτέρη να έχεις την υγειά σου και με την πρώτη μας ευκαιρία θα τα πούμε και από κοντά !

M.A

22.08.2017

…I was extremely impressed with our visit yesterday: You communicated with me as an educated adult RATHER than as a docile &  ignorant patient (which most Greek doctors do). I look forward for our next meeting

 

…Εντυπωσιάστηκα από τη χθεσινή μου επίσκεψη γιατί με αντιμετωπίσατε ως μορφωμένο ενήλικα και όχι ως έναν υπάκουο και αμαθή ασθενή (όπως κάνουν συνήθως οι Έλληνες γιατροί). Ανυπομονώ για την επόμενή μας συνάντηση

 

R.N.C

04.08.2017

Meinen größten Respekt!

Dr.Georgalopoulos und Dr.Korillou  nehmen  sich ausreichend Zeit, um meine Beschwerden differenziert zu betrachten und eine für mich individuell passende Lösung zu finden.Ich freue mich sehr über seine Offenheit und Geduld gegenüber meinen Fragen .Seine Diagnosen werden bildlich und ausführlich von ihm erklärt.

Sympathisch und geradlinig.

Unbedingt weiter zu empfehlen…

 

 

M.I.S

28.07.2017

…Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά και είναι μεγάλο το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σας απευθύνω !!!!

Η.Β.

25.07.2017

Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου!

Μ.Α.

14.06.2017

Σας ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας για την βοήθεια που μας προσφέρετε με τόσο ενδιαφέρον και συνέπεια σε όλη μας την οικογένεια!!!!!

Μ.Μ.

01.06.2017

… σας εκφράζω και γραπτώς την άπειρη ευγνωμοσύνη μου για το βασικό γεγονός ότι είμαι πιο καλά από ποτέ, κάτι που φαίνεται και από τις εξετάσεις και ιδίως για τις τιμές των αιμοπεταλίων, που είναι οι χαμηλότερες ever, χωρίς τη λήψη ασπιρίνης ή άλλου αιμολυτικού παράγοντα εδώ κι ένα 8μηνο!!!! Ευχαριστώωωωω

Π.Δ.

30.05.2017

Ευχαριστώ τον Δόκτορα Ελευθέριο Γεωργακόπουλο, γιατρό Αθηνών Νευροφυσιολόγο, Μοριακό Βιολόγο-Γενετιστή, διότι με την άριστη γνώση της επιστήμης του σε συνδυασμό με τον βαθιά ανθρώπινο και αισιόδοξο χαρακτήρα του, μου έδωσε τη δυνατότητα να ξανασταθώ όρθια και να περπατήσω μετά από πολλά χρόνια

 

Κ.Ι.Γ.

20.05.2017

Θεωρώ ότι η συμβολή σας σε όλη αυτήν την πορεία του νοσήματος είναι καθοριστική και για αυτό σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Να είστε πάντα καλά.

Ε.Α.Σ.

21.02.2017

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγωγή που μου έχετε χορηγήσει μέχρι τώρα, να σας πω πόσο καλύτερα νιώθω από τότε που ακολουθώ τις οδηγίες σας και να σας ευχηθώ τα καλύτερα  σε σας και την οικογένειά σας!

Επιστήμονες σαν εσάς που ασκείτε ιατρική, ακόμα και από μακριά, χωρίς να αποσκοπείτε κάθε φορά στο κέρδος, είστε πολύ λίγοι και πολύ σπάνιοι. Να είστε πάντα καλά γερός και δυνατός!!!!!

Μ.Χ.

27.04.2016

Καλέ μου Λευτέρη,

Να είσαι πάντα καλά. Ραντεβού, λοιπόν, σε 3 εβδομάδες!!!

Χαιρόμαστε τόσο πολύ που σ’ έχουμε «φύλακα άγγελο” στη ζωή μας!!!

Α.Κ.

25.02.2016

Επικοινωνώ μαζί σας, γιατί θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά που μου προσφέρατε, και πιθανώς να μου προσφέρετε και στο μέλλον. Η σοφία και οι γνώσεις σας, επιστημονικές και μη, με βοήθησαν στα μέγιστα να μπορέσω να χτίσω ένα δυνατό οργανισμό, χτίσιμο το οποίο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με πολύ φυσικό τρόπο, πνευματικά και σωματικά.

Είναι ευλογία για εμάς που υπάρχετε και εσείς…

Ε.Π.

03.02.2016

Αγαπητέ Λευτέρη,

Σε ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και ακόμα περισσότερο για τα αποτελέσματα, που χάρη στις οδηγίες σου πετύχαμε.

Ε.Γ.

22.01.2016

Νιώθω καλά και νιώθω ευγνώμων που σας γνώρισα, όχι επειδή κάνετε θαύματα (όπως λέγανε στα φόρουμ) αλλά επειδή μετά από καιρό νιώθω να έχω υποστήριξη από έναν ειδικό (…) Δεν μπορώ να πω ότι ο φόβος της ασθένειας και του τι μπορεί να προκαλέσει έχει φύγει τελείως αλλά σίγουρα έχει μετριασθεί.

Δ. Μ.

30.09.2015

Για άλλη μια φορά σ’ ευχαριστώ…Να είσαι καλά γιατί σε χρειαζόμαστε!!!

Α.Κ.

22.09.2015

…μου δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση και ευχαρίστηση το γεγονός ότι «στραγγίζω» πλέον περισσότερο τις στιγμές της ζωής και θέλω να ξέρετε ότι χαίρομαι πολύ που κάποια στιγμή «πέσατε»  μπροστά μου –ως ευκαιρία ζωής!

Α.Σ.

25.06.2015

Ευχαριστώ που με κάνατε πάλι άνθρωπο και μπορώ να χαίρομαι με όλα αυτά!

Μ. Σ.

29.5.2015

Σας ευχαριστώ πολύ και να συνεχίσετε να ζωντανεύετε ανθρώπινες ζωές, όπως νιώθω ότι κάνατε και με την δική μου 🙂

Τ.Κ.

16.01.2015

Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για το καλό που μου έκανες. Ήδη από την τρίτη μέρα της θεραπείας άρχισα να νιώθω πολύ καλύτερα και σήμερα που σου γράφω νιώθω εντελώς καλά… Όπως και να χει, μου έχεις γίνει απαραίτητος για να μπορώ να χαμογελάω και να βλέπω με αισιοδοξία τη ζωή!!!

Μ.Τ.

30.10.2014

…αυτό που με κάνει να νιώθω καλύτερα είναι ότι χάρη σε σένα η μαμά μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση ώστε να δεχτεί ένα επιπλέον χειρουργείο!!! Τέλος, θέλω να σ’ ευχαριστήσω από καρδιάς για όλα όσα κάνεις για εμάς, ο Θεός να στο δίνει σε υγεία σε σένα και σε όσους αγαπάς!!

Ι.Σ.

18.09.2014

…Πριν από 3 μέρες του κάναμε γενικές εξετάσεις αίματος για να τις δη ο αιματολόγος που τον παρακολουθεί, στο Γεννηματάς. Ως δια μαγείας το αίμα του πατέρα μου έγινε φυσιολογικό, τα αιμοπετάλια έπεσαν σε φυσιολογικά επίπεδα και η γιατρός τα έχασε και είπε «απίστευτο!!»… Αν δεν ήσασταν εσείς, ο πατέρας μου θα είχε φύγει… Ο θεός να σας δίνει πάντα καλή υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας. Σας ευχαριστώ και πάλι…

Ι.Κ.

16.09.2014

Το «ευχαριστώ ” είναι  πολύ λίγο για να σου πω πόση ευγνωμοσύνη νιώθω για την βοήθεια που μου προσέφερες! Σε φιλώ και σου εύχομαι να ναι με ρόδα σπαρμένη η κάθε στιγμή της ζωής σου!!!!!!!!

Ι. Κ.

26.04.2013